nlc.hu
Sztárok

Jolly nem akarta bántani Zoltán Erikát

Jolly megszólalt, miután Zoltán Erikát kritizálta: „Nem gondoltam, hogy ekkora felháborodást kelt pár mondat”

Tartja magát ahhoz, amit korábban kiírt, de nem akarta megbántani Zoltán Erikát.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Jolly és Zoltán Erika között kisebb konfliktus alakult ki, miután a mulatós sztár beszólt az énekesnőnek az egyik posztjában. Zoltán Erika egyik fellépésének videója eljutott Tarcsi Zoltánhoz, aki kiposztolta a közösségi oldalára azzal a szöveggel, hogy ezt már így nem kéne erőltetni.

Jolly

Fotó: TV2

Pár nappal később reagált az énekesnő is. „Őszinte leszek, a rajongóim és a barátaim is elküldték nekem azt a bizonyos posztot. De egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, nem veszek róla tudomást” – nyilatkozta korábban Zoltán Erika.

A Tények Plusz megszólaltatta Jollyt, aki azt mondta, vállalja a véleményét, de nem gondolta, hogy pár mondat ekkora felháborodást kelt majd. „Rossz szándék nélkül, az ismerőseim körében akartam megosztani, ebből ez kerekedett. Úgy látszik, amit én mondok, mostantól ekkora súlya van. Nem akartam bántani a művésznőt. Nem én vettem fel ezt a videót és nem én tettem közzé, én csak továbbosztottam. El lehet olvasni a kommenteket, hogy mi az emberek véleménye. Ezek szerint az én véleményem sokkal megosztóbb volt, mint a többieké” – mondta a kamerák előtt Jolly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top