nlc.hu
Sztárok

Vastag Csabáék az esküvőről, gyerekvállalásról

Nem szeretnék elkapkodni az esküvőt Vastag Csabáék

Bár a szerelmesek még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, kétely nélkül úgy érzik, együtt akarják leélni az életüket.

Vastag Csaba élete korábban kizárólag a koncertezésről szólt, miközben szinte minden nagyszabású televíziós show-műsort is megnyert, amin csak elindult. A magánéletéről sosem nyilatkozott egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Domján Evelinnel, akit nemrég el is jegyzett. A TV2-nek most először adtak együtt interjút, amelyben az esküvőről és a családalapításról is beszéltek.

Vastag Csaba

Vastag Csaba és menyasszonya, Evelin – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az esküvő pontos idejét még nem tűzték ki, sőt nem is nagyon gondolkodtak rajta. „Én tényleg nagyon szeretek jegyben járni Csabival, és tényleg nagyon jó vele. Jó rá vőlegényként gondolni, és nagyon sokszor hív úgy, hogy menyasszonyom, úgyhogy nem szeretnénk elkapkodni egyáltalán sem az esküvőt, sem az életünk hátralevő részét, úgyhogy igazából az esküvőről még nem nagyon beszélgettünk” – mondta el a Tények Pluszban Evelin. A szerelmesek azt azonban elárulták, hogy valószínűleg jövőre már egybekelnek.

Vastag Csabáék között a gyerekvállalás is egyre gyakrabban kerül szóba. Evelin szerint az énekes nagyon odaadó apuka lenne. „Velem is nagyon odaadóan viselkedik. Nagyon-nagyon tud szeretni. Úgyhogy szerintem nagyon felelős apuka lenne” – jegyezte meg.

Vastag Csaba mindezt kiegészítette azzal, hogy mára már családcentrikusnak vallja magát. „Volt egy olyan időszak, amikor kisgyerekeket láttam, akkor sírnom kellett, és ezt nem tudtam hova rakni magamban. Nyilván nem szomorúságomban, inkább azért, mert úgy éreztem, hogy az életemből ez hiányzik és talán sose lesz a munkámból adódóan. És mégis most azon kapom magam, hogy igyekszem ezt az egészet úgy összerakni, hogy mégis egy családcentrikus, mégis egy kapcsolatorientált és többnyire a gyerekekre fókuszáló jövő kialakításán dolgozom” – mondta az énekes, aki arra is ígéretet tett, hogy ha csak fele olyan jó apuka lenne, akkor mindent megtenne azért, hogy fejlődni tudjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top