nlc.hu
Sztárok

Ismert TikToker ekézte a mentősöket

Ismert TikToker ekézte a mentősöket, közösségi oldalán reagált az Országos Mentőszolgálat

Nem hagyták szó nélkül a videókat.

Sápi Vivien légiutas-kísérőből lett influenszer, csaknem 700 ezren követik a TikTokon. Eleinte rappelős videóival lett ismert, de gyakran oszt meg paródiafelvételeket is. Ebben az esetben is ez történt, bár a videó tartalma kérdőjeles, hiszen azóta eltávolította az oldalról. Az biztos, hogy a mentősöket parodizálta ki, amire az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya a közösségi oldalukon reagált.

„Bár a mentők maguk is tiktokoznak és jól értik a viccet, sértette a közízlést és a bajtársi közösség nagy részének felháborodását is kivívta magának annak az ismert tiktok-sztárnak a produkciója, amely az Országos Mentőszolgálat védjegyoltalma alatt álló elemeit is jogellenesen megjelenítve téveszthette meg a nézőket. A paródiának szánt »Bezár a gyrosos, ezért b*zd fel a kéket!« videó ügyében a kommunikációs osztály munkatársai rögtön felkeresték a készítőt és megkérték, hogy a jogi hercehurca elkerülése érdekében távolítsa el a mentő hivatást degradáló tartalmat a közösségi felületeiről. Ennek ugyan eleget tett és elnézést is kért, később azonban két videóban is szapulni kezdte ezért a mentők közösségét és olyan tartalmakkal állította párhuzamba saját produktumát, amiben semmi ízléstelenség vagy trágárság nem látható, pl.: mikor az anyósülésen helyet foglaló ápoló (ugyan szabályellenesen) rögzítette a szirénával való közlekedést. A tiktoker válaszában kifogásolt videók miatt, most hivatalból megkezdődtek az érintett életmentők meghallgatásai” – írják.

Bár nem nevezik meg a TikTokert, a képen látszik, hogy kiről van szó, ráadásul a Reddit nevű oldalon napok óta téma a videó. Vivien nemrég a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában reagált a történtekre.

Sápi Vivien

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top