nlc.hu
Sztárok

Élő adásban üzent Szabó Győző

Szabó Győző üzent a kutyáját megmérgező embernek: „Kameráink rögzítették, megvagy, haver!”

Győző sejti, ki volt az elkövető, de a feljelentést még nem tette meg.

Elsőként írtuk meg pár hete, hogy Szabó Győző kutyáját, Tokiót valaki megmérgezte. A színész maga tudatta a hírt rajongóival a közösségi oldalán. 

Szabó Győző

Szabó Győző a Reggeliben

Tokió orvosai hetekig küzdöttek a kiskedvenc életéért, akit szerencsére sikerült megmenteni. Győző akkor sem hagyja annyiban a történteket, amiről most az RTL Klub Reggeliben mesélt részletesebben. 

„Szerencsére túlélte Tokió. Kameráink rögzítették, szóval megvagy, haver! Rögzítették a mérgezést. Az este elment az emberünk, bedobott valamit zseblámpával, elhagyta a portát, majd átment az utca túloldalára. Elmegy a másik oldalon, a Tokió fölette a valamit. Az a legfurább, hogy látni a felvételen, ahogy a kutya utána megborzong, majd iszik nagyon sokat, kicsit lefekszik, aztán kihányta. Egy kutyát sétáltató ember volt. Fagyállóval tette – mesélte a színész, aki ráadásul sejti is, hogy ki lehetett az elkövető. – Szerintem már találkoztam vele, de nem tudom, mit fogok neki mondani, ha szembejön velem még egyszer.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top