nlc.hu
Sztárok

Ezek voltak a nyár legnagyobb sztárszakításai

Ezek voltak a nyár legnagyobb sztárszakításai

A következő hírességeknek nem sikerült túl jól a nyár a szerelem szempontjából.
A nyár nagy sztárszakításai

A következő sztárpárok párkapcsolatként már nem tudták folytatni.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba sokáig nem mutatta meg 20 évvel fiatalabb barátját, ám egy időben többször is posztolt róla. Júniusban az egyik Instagram-sztorijából kiderült, hogy másfél év után a szakítás mellett döntöttek.

„Egy barátnőm azt mondta nekem, hogyha két ember együtt több tud lenni, mint egyedül, akkor van értelme egy párkapcsolatnak. Ha ez nem így van, akkor lehet, hogy sokkal jobban tud fejlődni mind a két ember, ha külön vannak. Úgyhogy mi a Bubival meghoztunk egy nagyon nehéz döntést. Úgy döntöttünk, hogy nem tudjuk folytatni ezt a kapcsolatot párkapcsolatként” – írta Kajdi Csaba és hozzátette, reméli, hogy barátok tudnak majd maradni, ám a továbbiakban nem szeretné részletezni a különválást.

L.L. Junior

L.L. Junior és felesége, Kinga sokáig küzdöttek a házasságukért.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni… Az otthon melege, a családi fészek, ami most hiányzik az életemből sajnos így, hogy most külön vagyunk Kingával” – vallotta be L.L. Junior.

Csuti

Szabó András Csuti, miután különváltak Kulcsár Edinával, egy ideig még csak kereste a boldogságot, majd fél évvel ezelőtt bejelentette, megtalálta új szerelmét. 

Nemrég azonban Instagram-oldalán jelentette be, hogy véget ért a szerelem. 

„Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz-felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinával. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!” – írta bejegyzésében. 

Verrasztó Evelyn

Jansik Szilárd Európa-bajnok vízilabdázó és Verrasztó Evelyn öt évvel ezelőtt jöttek össze, ám a kapcsolatukról csak ritkán nyilatkoztak. Most az úszónő egyik közeli ismerőse elárulta, hogy a viszonyuk véget ért, hónapokkal ezelőtt a szakítás mellett döntöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top