nlc.hu
Sztárok

Titkos sztáresküvők

Teljes titokban házasodtak meg ezek a sztárok

Míg egyes sztárok imádják a hírverést, bőven akadnak olyanok is, akik nem szívesen verik nagy dobra, hogy megállapodtak.

A júliusi Las Vegas-i villámesküvő után Jennifer Lopez és Ben Affleck augusztus 20-án egy giga ceremónia keretében – ahol tényleg mindenki ott volt, aki csak számított -, örök hűséget fogadott egymásnak. Bár az énekesnőt ismerve sejthető volt, hogy egy ilyen alkalmat nem hagy ki, ezzel bizonyítva a kétkedőknek, az első random lagzira senki nem számított, a házasságkötésre teljes titokban került sor, akárcsak a következő hírességek esetében, akik szintén megtartották maguknak a nagy napot. 

Elizabeth Olsen és Robbie Arnett 

Ha versenyt rendeznének abból, kinek sikerül a legtovább eltitkolni a házasság tényét, akkor Elizabeth Olsen és a férje, Robbie Arnett biztosan dobogós helyezést érnének el, ugyanis 2020 nyarán házasodtak össze, de csak 2021-ben erősítették meg, hogy valóban egybekeltek. A Skarlát Boszorkányt alakító színésznőről azóta már többször felröppent a pletyka, hogy a kisbabát vár, ez azonban még nem igazolódott be. Habár lehet, hogy ezt is inkább megtartják maguknak a hírt, akárcsak a lagziét. 

Elizabeth Olsen és Robbie Arnett

Fotó: Getty Images/Michael Kovac

Scarlett Johansson és Colin Jost 

A Marvel farvizén tovább evezve Scarlett Johansson és Colin Jost házassága is nagyon intim keretek között zajlott, annyira, hogy valójában csak a Meals on Wheels nevű kezdeményezésnek köszönhető, hogy egyáltalán kiderült. A pár ugyanis a pandémia kellős közepén kelt egybe, és arra kérték a szeretteiket, hogy nászajándék helyett támogassák a szervezetet, akik kiszolgáltatott, nehéz helyzetben élő idős embereken segítenek.  

Scarlett Johansson és Colin Jost

Fotó: Getty Images/Araya Doheny

Ariana Grande és Dalton Gomez 

Ariana Grande és ingatlanmogul férje egy szűk körű ceremónián mondták ki az igeneket az énekesnő kaliforniai birtokán 2021 májusában. A szertartáson kevesebb, mint 20 ember vett részt, javarészt kettejük családja, de ha hihetünk az énekesnő sajtósának, ennél nem is lehettek volna boldogabbak a nagy napon.

Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae 

A Vezércsel sztárja nagyon hirtelen robbant be a köztudatba, de ennek ellenére sikerült két lábbal a földön maradnia, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy csak egy sima polgári szertartás keretében, a városházán mondta ki az igent szerelmének, Malcolm McRae-nek idén júliusban, nászút helyett pedig Ausztráliába utazott forgatni.

Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae

Fotó: Getty Images/Mike Marsland

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Miután a Covid-járvány miatt el kellett halasztani az esküvőjüket, Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi úgy döntöttek, hogy hátra hagyják a nagyszabású terveiket és szerény keretek között, a család előtt fogadnak egymásnak örök hűséget. A vendéglistán tényleg csak a legközelebbi rokonok szerepeltek, Erzsébet királynővel az élen, így 2020. júliusában, a Windsor Great Park beli All Saint’s Chapelben végül mégis megtartották az eseményt.  

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Fotó: Getty Images/David M. Benett

Michelle Williams és Thomas Kail

Michelle Williams sosem volt az, aki a kirakatba teszi a magánéletét, épp ezért nem meglepő, hogy Thomas Kaillel való eljegyzése és házassága is abszolút a média kizárásával zajlott. A pár az eljegyzés után három hónappal mondta ki az igeneket, azóta pedig már a közös gyermekük is megszületett, sőt, tavasszal bejelentették, hogy a színésznő ismét kisbabát vár – ezzel pedig öt fősre bővül a család, hiszen Michelle-nek már van egy 16 éves nagylánya a tragikusan elhunyt Heath Ledgertől.

Michelle Williams és Thomas Kail

Fotó: Getty Images/Daniele Venturelli

Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Két gyerekkel és hat közös évvel a hátuk mögött Kirsten Dunst és Jesse Plemons végül 2022 júliusában kelt egybe, egy luxus üdülőhelyen, de ennél többet a házasságkötésről a pár szóvivője nem volt hajlandó elárulni. Azt azonban maga a színésznő erősítette meg, hogy már a házasság előtt is úgy tekintettek egymásra, mint férjre és feleségre, így valójában a ceremónia csak a hivatalos részét foglalta keretek közé. 

Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top