nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia férjéről mesélt

Erős Antónia: „Szó szerint hármasban töltöttük a nászéjszakát”

Férje először Antónia hangjába szeretett bele.

Erős Antónia 25 éve él boldog párkapcsolatban férjével, Lacival. Két közös gyermekük is van, az ikrek, Szonja és Matyi. A híradós nagyon óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, ritkán beszél családjáról és annál is ritkábban mutatja meg őket. 

Erős Antónia

Erős Antónia (Fotó: Trenka Attila)

Most viszont, amikor élete sorfordító pillanatairól mesélt a Story magazinnak, elmondta, hogyan ismerkedtek meg férjével. 

„Ma is meséli Laci, hogy először a hangomba szeretett bele. Ő akkor a Pécsi Körzeti Televíziónál dolgozott, ahova én Kaposvárról rendszeresen küldtem tudósítást. Így figyelt fel a hangomra és kérdezgette, ki ez a nő? – kezdte Antónia, aki az első találkozót is felidézte. – Ez is Kaposváron történt, filmet forgattak ott, Laci is dolgozott, én pedig talán tudósítottam onnan. Ő észre is vett, kérdezgette a többieket, hogy ki vagyok. További két év telt el, mire újra találkoztunk és szóba elegyedtünk.”

Az esküvőjük pedig kifejezetten kalandosra sikerült. 

„Majdnem nem értünk oda a saját esküvőnkre! Pécsett tartottuk, Lacinak előtte ki kellett mennie az állomásra a budapesti barátnőmért. A fél négyes kezdésre pont beestünk. A lakodalomból arra értünk haza hajnali ötkor az albérletbe, hogy csőrepedés miatt úszik az egész lakás. A pesti barátnőm is nálunk aludt, előbb takarítottunk, majd lepihentünk, szó szerint hármasban töltöttük a nászéjszakát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top