nlc.hu
Sztárok

Király Linda reagált a támadásokra

„Megmondom őszintén, leszarom” – Király Lindát már nem érdeklik a plusz kilók

Linda szerint fontos, hogy beszéljenek ezekről a témákról.

Több mint egy hónapja történt, hogy Király Linda feltöltött a nyaralásáról egy képet, amely miatt rengeteg támadás érte

Király Linda

Király Linda a NőCommentben

Tudniillik, pár évvel ezelőtt az orvosok közölték az énekesnővel, hogy agyalapi mirigyes adenómája van, és ez pajzsmirigy-alulműködést is előidézett nála, ami miatt jó pár kilót felszedett. Az ártatlan fotó mégis rengeteg rosszindulatot váltott ki a kommentelőkből, akik az énekesnő súlyán élcelődtek. Akkor több celeb is kifejezte támogatását Lindának, de most a NőComment című műsorban újra felidézte a történteket. 

„Nagyon régóta volt először, hogy elmentem nyaralni. Tök jól éreztem magam a bőrömben, tudom, hogy van plusz kiló rajtam, de megmondom őszintén, lesz*rom most már. Egy egyszerű fotót kiraktam és sorban jöttek a kommentek, hogy »Úristen, csoda, hogy nem szakadt le a hegy«, »Már disznóvágásra kész«. Nem is engem zavart ez az egész. De az, hogy ott tartunk, tök mindegy, ki milyen keményen dolgozik, mit tesz le az asztalra, milyen tehetsége van… Az számít, éppen egy vagy két kiló plusz van rajta. Milyen példát mutatunk így a fiatal generációnak, hogy csak ez a fontos?” – vetette fel a kérdést az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top