nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra a vidéki életről

„Nem fenyeget az elmagányosodás” – Nagy Alexandra a vidéki életéről mesélt

A színésznő mindennapjai olyanok, mintha nyaralna.

Nagy Alexandra lassan egy éve, hogy egy Nógrád megyei kis faluba költözött. A színésznő egy faházban találta meg régóta vágyott otthonát, amit azóta is ő maga építget, szépítget. Ugyan egyedül él ott, nincs mitől tartania, hiszen van öt kutyája

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra (Fotó: Instagram)

„Sokszor kérdezik, nem rossz-e egyedül, vagy hogy nem félek-e, hiszen ahol lakom, ott még közvilágítás sincsen – mesélte a Story.hu-nak Alexandra. – A válaszom mindig az, hogy nem, nagy biztonságban érzem magam az öt kutyusommal, akik bár kicsik, igazi házőrzők, de amúgy sincs bennem félsz. És az elmagányosodás sem fenyeget, mert a barátaim egymásnak adják a kilincset. Imádnak nálam lenni, mert csönd van, jó levegő, de már az ide vezető út is felér egy terápiával – hát még itt élni! A kertem végében van egy kis tó, ahova reggelente kisétálok kávéval a kezemben. Gyakran, amikor kinézek az ablakon, őzeket látok, egy fecskecsalád fészkelt a tetőm alá, maga a nyugalom, ami körülvesz. Buliba sokkal ritkábban járok, helyette átjönnek a barátaim, nagyokat beszélgetünk, társasozunk. Sokat dolgoztam ezért az életért, és szerencsés is vagyok, hogy vehettem magamnak egy kis faházat, amivel bár bőven van teendő, de ezt roppantul élvezem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top