nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Balázs lánya az X-Faktorban

Ezt gondolja lánya x-faktoros szerepléséről a Keresztanyu sztárja, Mihályfi Balázs

Mihályfi Luca elkápráztatta énektudásával a mentorokat, édesapja nagyon büszke rá.

Mint arról beszámoltunk, Mihályfi Balázs lányának produkciójától leesett a mentorok álla az X-Faktor második Válogatóján. A Keresztanyu sztárja a Blikknek elárulta, mit gondol Luca tehetségkutatós szerepléséről.

Mihályfi Balázs és Luca

Mihályfi Balázs és lánya, Luca – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtóklub

Büszke vagyok rá, igaz, 19 éve mondom neki, hogy ez a pálya nehéz. (…) Luca önálló ember, aki nagyon tehetséges, bár ebben nyilván van genetika is. Féltem őt” – nyilatkozta Mihályfi Balázs, aki mára már elfogadta, hogy lányát a színpad érdekli, így a feleségével, Tóth Adrienn operaénekesnővel mindenben támogatják.

A színész arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy Lucát már gyerekkora óta óvta attól, hogy az osztálytársai azt higgyék, a sikereit az ismert szüleinek köszönheti. Így a lánya most kezdődő, x-faktoros történetében is csak minimálisan szeretne részt venni, hiszen – mint mondja – ez most Lucáról szól, nem pedig arról, hogy egy ismert ember lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top