nlc.hu
Sztárok

Lídiát viszi álomrandira Zsolt gazda

„Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal” – Bibi sírva fogadta Zsolt gazda döntését

Átverve érzi magát a lány.

Zsolt gazda úgy döntött, Lídiát viszi az álomrandira. Míg Hajnit nem érintette rosszul a döntés, Bibi hatalmasat csalódott, mert úgy érezte, Zsolt gazda elhitette vele, hogy őt fogja választani.

Bibi

Zsolt gazda hazaküldte Bibit – Forrás: RTL Klub / Házasodna a gazda – videó

„Azt kell, hogy mondjam, hogy az együtt töltött napokon tényleg olyan dolgokkal töltöttél fel és bizseregtettél meg, hogy egyszerűen nem tudtam hova tenni magam. Nagyon komoly döntést kellett hoznom és nagyon sok mindent kellett átgondolnom veled kapcsolatban. Az is egy csodálatos dolog, hogy egy ilyen fiatal lánytól még lehet tanulni. De most az a pillanat van, mikor el kell engednem téged” – búcsúzott el Bibitől a gazda.

A lány teljesen kiborult a gazda döntésétől. Elsírta magát, mikor a férfi hazaküldte. 

„Csalódott vagyok, nagyon, mert végig elhitette, hogy én vagyok az, akit választani fog. (…) Már nem hiszek komolyan semmiben. Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal. Elegem van az összes férfiból. Még egy ember, aki átb@…,  mert végig elhitette, hogy én leszek az, akit választ” – fakadt ki zokogva a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top