nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia sosem hagyja el magát a párja mellett

Liptai Claudia még a sarki kisboltba is szép bugyiban megy – elárulta, miért

A műsorvezető szerint apróságokon is múlik a hosszú távú kapcsolat kulcsa.

Liptai Claudia a sarki kisboltba is szép bugyit vesz fel. Ezt az intim titkát a NőComment! vasárnapi adásában osztotta meg a műsorvezető, aki az okokat is elárulta.

Liptai Claudia

Liptai Claudia a NőComment!-ben – Fotó: Sajtóklub

Liptai Claudia az édesanyja tanácsait próbálja betartani annak érdekében, hogy sose hagyja el magát a férje mellett. „Nagyon sokszor hallom azt férfiaktól, hogy a nők elhagyják magukat, és a férfiak is. Én például, őszinte leszek, anyukám mondta mindig: ‘Szép bugyiba menjek le, amikor párizsit veszek, mert sose lehet tudni, mi történik, mert ha elüt valami, akkor a mentős ne a szakadt bugyimat nézze’. (…) Nekem fontos, hogy például, amikor beteg vagyok, (…) én azért megfürdök mindennap, meg nem hagyom el magam, meg nem egy hipózott, kiszakadt nadrágban vagyok” – árulta el.

Hadas Kriszta azonban másképp látja: szerinte egészen más egy hosszú távú kapcsolat kulcsa. “Azt gondolom, nem az riasztja a férfit vagy a nőt, hogy kinek mekkora a segge, vagy mennyire hízott el. A másiknak a folyamatos szekálása, az tud igazán ellökni két embert. (…) Ez az, ami megöli az intimitást. Mert ha állandóan negatív impulzusokat kapsz, akkor utána egy hónap múlva nem tudsz délceg lovag vagy csudijó nő lenni” – véli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top