nlc.hu
Sztárok

Újra szerelmes Völgyi Zsuzsi

Baleset érte Völgyi Zsuzsit, majd véletlenül elkotyogta, hogy újra szerelmes

Az énekesnő nem szeretne gyűlölködő kommenteket kapni.

Több mint két éve derült ki, hogy Völgyi Zsuzsi házassága zátonyra futott. Három hónappal ezelőtt pedig arról nyilatkozott, hogy hamarosan sikerül véglegesíteni a válását exférjével. 

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi (Fotó: Olajos Piroska)

Az énekesnő azóta egy álomnyaraláson vett részt Egyiptomban, ahova, mint kiderült, nem egyedül utazott. Zsuzsi a vakációján végig tartott a cápáktól, illetve attól, hogy bármi megtámadja a vízben, és nem is volt az aggodalma hiábavaló. 

„Egy alkalommal, mikor mentünk be a tengerbe, harapást éreztem a lábamon. Kijjebb mentem, és láttam, hogy vérzik is. A közelben álló két nő is sikoltozni kezdett, ők is vérző lábbal jöttek ki. Tízcentis sügérek támadtak meg minket, egy pici darabot ki is haraptak a lábamból. Akkor is elöntött a pánik, a párom próbált megnyugtatni – szólta el magát a Bors hasábjain a Romantic énekesnője. – Valóban nem egyedül voltam Egyiptomban, hanem a kedvesemmel. Tudatosan nem beszélek róla és a magánéletemről már egy ideje. Azt tapasztalom, hogy a mai világban akármit osztanék meg magamról az interneten, azonnal szétszednének. Elborzaszt, hogy mi munkálkodik emberekben, a kommentelőkben. Fáj a lelkemnek ez a sok rosszindulat. Tíz évvel ezelőtt bővebben nyilatkoztam volna róla, akkor még nem jutott el hozzánk ez a sok gyűlölködés a közösségi oldalakon.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top