nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Törőcsik Dani és Tóth Bence vitája

Nyerő Páros: Törőcsik Dani szerint Tóth Bence le akarta húzni őt

Nem úgy tűnik, hogy legjobb barátok lesznek.

Még csak a második napon vannak túl a szereplők a Nyerő Párosban, máris tapintható a feszültség. Az első napon Tóth Bence és Tóth Szabi szólalkoztak össze (aminek hamarosan folytatása is lesz az előzetes alapján), majd Megyeri Csilla és párja, Zsolti vitájától volt hangos a villa. A második játék után együtt buliztak a szereplők, ám Tóth Bence és Törőcsik Dani beszélgetése nem a terveik szerint alakult.

Törőcsik Dani vs Tóth Bence

Fotó: RTL

Láttam, hogy mindenki jól érzi magát, és a Bence húzogatta el az embereket beszélgetni folyamatosan, azokat, akikkel jóban vannak. Nem azt mondom, hogy befeszített, de nem tudom hova tenni. Konkrétan azt érzem, hogy Bencének van velem baja. Valamiért velem mufurc a Bence

– mondta a párjának az egykori Éjjel-nappal Budapest-szereplő. Dani barátnője próbálta megnyugtatni azzal, hogy férfiként riválisnak tekinti őt Hódi Pamela férje, biztosan emiatt viselkedik vele másképp.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top