nlc.hu
Sztárok

Szakított a műsor után Péter gazda és Andrea

Házasodna a gazda: csődöt mondott Péter gazda és Andrea kapcsolata a műsor után

Nagyon csalódott a gazda, hogy végül sikertelen lett számára a társkeresés. Úgy érzi, ma már másként döntene az utolsó választásnál.

A képernyőn ugyan összejött Péter gazda és Andrea, de a forgatások után pár héttel arra a döntésre jutottak, hogy inkább külön utakon folytatják – írja a legfrissebb BEST magazin. Lakatos Péter elmondása szerint a műsor után komolyan belevágtak az ismerkedésbe, időt áldoztak a kapcsolatukra, és amennyit csak lehetett, találkoztak.

Péter gazda

Péter gazdának és Andreának más-más elképzelése volt a jövőről (Fotó: Sajtóklub)

„Valóban párkapcsolatként működött a viszonyunk egy darabig, de amikor eljutottunk a mélyebb témákig, akkor felszínre kerültek olyan dolgok is, amik korábban nem. Ezek azt mutatták, hogy bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak, mások az elképzeléseink a jövőről, két teljesen különböző úton haladunk. Így nincs esélyünk a közös boldogságra. Egyszerűen mások voltak az elképzeléseink arról, hogyan tovább” – vallotta be a csalódott férfi, aki valóban úgy érezte, összeillenének választottjával. Annak viszont örült, hogy a különbségekre viszonylag gyorsan, pár héten belül fény derült.

„Egy ideig volt a kapcsolatunkban egy kis hullámzás: amikor először felmerültek a nézetkülönbségek, még azt hittük, hogy ezeket össze tudjuk egyeztetni, de aztán mindketten eljutottunk oda, hogy ez nem fog működni” – mesélte Péter gazda, aki továbbra is folytatja a párkeresést, akár a már hazaküldött jelöltek között. „A műsor során kiesett lányok közül többel is beszéltünk azóta telefonon. Jelezték, hogy műsoron kívül is szívesen eljönnének újra meglátogatni” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top