nlc.hu
Sztárok

Így él most Joshi Bharat

Egy 8. emeleti panelban él most Joshi Bharat – a 67 éves sorselemző kíváncsian várja, mit hoz számára a jövő

Visszavonultan él és sokat meditál Joshi Bharat.

Az elmúlt évek igencsak fordulatosan alakultak Joshi Bharat életében. Elvált, elköltözött a gödöllői nagy, medencés házból, újból szerelmes lett, aztán véget ért a párkapcsolat, megszűnt a televízióban a munkája, most pedig egy panelház 8. emeletén él. A műsorvezető a BEST magazinnak adott interjújában arról is beszél, hogy tudta mindezt teljes lelki nyugalommal végigcsinálni, illetve milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Joshi Bharat

Szeretné a magánélet méltóságát megőrizni Joshi Bharat – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Mint mondja, hisz a reinkarnációban, abban, hogy a halállal nem véget ér az élet, hanem akkor újból elkezdődik valami. „Kíváncsian várom, mit hoz nekem a jövő. (…) Hindu hitünk szerint ha valakit szeretsz, akkor elengeded. Sokféle veszteség létezik, mindegyiket meg kell gyászolni, de a gyász nem azt jelenti, hogy elkezdem sajnálni magam” – vallotta be a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy az elmúlt 40 negyven évben számtalan olyan helyzet adódott, hogy fogalma sem volt, mit fog csinálni. „Ha az embernek van jövőképe, akkor képes a mélypontokból is felállni” – jegyezte meg Joshi Bharat.

„Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik. (…) Én ráérek, mert tudom, van holnap, van 10, 20, 40, 100 évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top