nlc.hu
Sztárok

Volt párja feljelentette és zaklatja MC Hawert

Zaklatja az exe MC Hawert, félelemben telnek a mulatós sztár napjai

Az énekes attól tart, hogy újra az alkoholhoz fog nyúlni.

MC Hawer egy év után májusban szakított párjával, ám azóta rettegésben telnek a napjai. A mulatós sztár elmondása szerint az exe zaklatni kezdve, folyamatosan fenyegeti, sőt zsarolja is – írja a Blikk. A zenész elárulta a bulvárlapnak, hogy egyrészt azért szakítottak, mert a nőnek sosem volt rá ideje, hiába éltek együtt, másrészt rajta kívül más férfinak is üzengetett, sőt a férjétől sem vált el, most is együtt van vele. 

MC Hawer

MC Hawert lelkileg nagyon megviseli a jelenlegi helyzet – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Zsuzsanna fel is jelentette MC Hawert, mondván, több alkalommal adott neki kölcsön, ám hiába várja vissza a több millió forintját. „Ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk. Fenyegetnek, hogy lejáratnak, sőt arra is utalgattak, hogy vigyázzak magamra, mert bármi történhet velem és a testi épségemmel. (…) Lelkileg tönkretesz ez a helyzet” – panaszkodott a mulatós sztár, aki se enni, se aludni nem tud, nyugtatókat kénytelen szedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top