nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi kezd elfáradni

Rúzsa Magdi: „Vészesen merülnek a tartalékaim”

Magdi igyekszik töltekezni, amikor csak tud.

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek. A gyerekeket óvja a nyilvánosság elől és csak ritkán mutatja meg őket, de arról már korábban is beszélt, milyen az élet, amikor három baba sír egyszerre. 

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Nagy Zoltán)

Az énekesnő nem várt sokat, ugyanis már júniusban egy hatalmas koncerttel tért vissza a Budapest Parkban, és azóta sincs megállás. A közönség imádja, és mindig telt ház előtt lép fel, még úgy is, hogy szétnyílt hasfallal áll a színpadra. Sokakban felmerül a kérdés, hogyan bírja összehozni a családi életet és a munkát. Erre adott választ a Blikknek

„Lássuk be, hogy az életem egy »picit megváltozott«. Nagyon szeretem, de nyilván ki tud merülni az ember nagyon-nagyon, és azért van egy monotonitása is annak, amikor a kisbabákat látja el az ember. Nekem most minden ilyen olyan élmény, mintha ledobtak volna egy másik bolygóra, és így szipkázom az élményeket. Töltekezni nagyon-nagyon kell most. Érzem, hogy azért nekem is vészesen merülnek a tartalékaim.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top