nlc.hu
Sztárok

Újra szerelmes Fazekas Vivien

Újra szerelmes Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivien

Reméli, hogy van jövője a kapcsolatnak.

Fazekas Vivien pár hónappal ezelőtt úgy döntött, nem ad több esélyt a férjének, Molnár Gusztávnak: hivatalosan is beadta a válókeresetet. A fiatal édesanya próbál túllépni a múlton, ám nem gondolta volna, hogy éppen egy új szerelem segít majd neki feldolgozni a történteket.

Fazekas Vivien

Fotó: RTL

„Bár eleinte teljesen elzárkóztam az ismerkedéstől, mert megviseltek az életemben történtek, nemrégiben mégis adtam egy esélyt, és bizalmat szavaztam valakinek. A kapcsolatunk még gyerekcipőben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozni róla, de annyit elárulhatok, hogy igazi nőnek érzem magam, hasonlóan gondolkozunk, és bízom benne, hogy a későbbiekben együtt haladhatunk a közös célok felé” – mondta a Blikknek Fazekas Vivien, aki a lap szerint kivirult, mióta újra kapcsolatban van. 

„Nem érzek bűntudatot azért, mert pontot tettem a házasságom végére. A végsőkig elmentem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, de hiába. Ha valaki nem akar gyógyulni, változni, azt én helyette nem tehetem meg. A végén már éreztem, hogy ha nem fejezem be azt a kapcsolatot, fizikailag és lelkileg is belebetegszem. Én pedig elsősorban egy hétéves kisfiú édesanyja vagyok, az ő érdekeit tartottam szem előtt” – részletezte, majd hozzátette, szinte biztos, hogy még idén kimondják a válást és végre új életet kezdhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top