nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laura a Troll a konyhában c. műsorról

Cserpes Laura: „Teljesen sokkoló volt”

Cserpes Laura kiválóan helytáll a műsorban, de van, ami őt is meglepte.

Sokszor ragad fakanalat Cserpes Laura, és nem csupán otthoni teendői közé sorolja, sokkal inkább szenvedélye a főzés. Gyakran a barátait is megvendégeli egy-egy vacsorára, így nem csak családja kóstolhat bele a szeretettel készült finomságokba. A színész-énekesnőt kérdeztük a főzés öröméről a VIASAT3 legújabb kulináris krimijével, a Troll a konyhában című műsorral kapcsolatban.

Mi a legelső élményed a konyhából?

A nagymamáim jutnak eszembe a vasárnapi ebéd kapcsán. Mindig vasárnap ült össze a család apraja-nagyja, átmentünk a nagyszülőkhöz, vagy a nagyszülők jöttek hozzánk. Belém ivódott a rántott hús és a finom, gőzölgő húsleves illata.

cserpes laura troll

Fotó: VIASAT3

Melyik a kedvenc ételed, amit a nagymamáid tanítottak meg elkészíteni?

Hát, biztosan nem a rántott hús! A műsorból is kiderült, hogy nem sikerült jól elkészítenem a húst, rögtön az első nap. Ellenben a paprikás csirke az, amire nagyon emlékszem, már gyerekkoromban is az egyik kedvenc ételem volt. Mindkét nagymamám nagyon jól készíti, sokszor megmutatták ennek az ételnek a praktikáit, így már elég fiatalon el tudtam készíteni egyedül is.                                                     

Tudsz nyomás alatt főzni?

Nem! Erre nagyon gyorsan tudok reagálni. Nyilván előadóművészként gyakran vagyok olyan helyzetben, hogy élő adásban kell szerepelnem, így inkább az idő szűkössége volt az, ami miatt sokszor stresszeltem. El tudok pepecselni a konyhában órákig is, engem az nagyon kikapcsol. A műsorban is az volt a gond, hogy a rendelkezésünkre álló rövid idő miatt nem tudtam olyan produktív lenni, mint szerettem volna.

A csapattársaid közül kivel tudtál a legjobban együtt dolgozni és miért?

Lacival ismertük egymást, forgattunk már közösen korábban. Nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, hiszen ő inkább irányító típus, tudta pontosan, mit és hogyan szeretne, így jól kiegészítettük egymást. De nem tudok olyat mondani, akivel nem szerettem együtt főzni. Talán Krisztiánnal volt egy kicsit vicces a helyzet, mert ő nem annyira mozgott otthonosan a konyhában, de pont ettől volt olyan bájos a jelenléte és nagyon lelkesen megcsinálta a rá osztott feladatokat.

Kitől és mit tanultál a legtöbbet a műsor ideje alatt?

Rozinától nagyon sokat tanulhattunk. Nekem újdonság volt, hogy az olasz tésztaételek főzővizébe nem teszünk olívaolajat, ennek köszönhetően sokkal jobban megtapad a szósz – mostantól erre figyelni fogok. Sok tanáccsal, recepttel látott el minket a hét folyamán, élmény volt őt személyesen megismerni. Illetve a kreativitásunkat is fejlesztette a műsor, hiszen többször volt, hogy kaptunk 3-5 alapanyagot és abból nekünk kellett kitalálni a teljes ételt. Nagyon szerettem úgy főzni, hogy a saját fantáziámra voltam bízva.

Cserpes Laura

Fotó: VIASAT3

Mit szóltál Zámbó Krisztián véres akciójához? Megijedtél, hogy baleset történt?

Teljesen sokkoló volt. Szinte még be sem értünk a konyhába, és Krisztián már jelezte is, hogy baleset történt. Kicsit értetlenül álltunk mindannyian, nyilván arra gondoltunk, hogy ő lehet a napi troll, és így is lett. Először viszont nem volt egyértelmű, mert nem akartuk elhinni, hogy ezt mind tetteti. Becsapós volt, hiszen ez az első napon történt, még nem ismertük egymást, és nem tudtuk, hogy Krisztián alapvetően is egy mókamester.

Ha kíváncsi vagy arra, ki és hogyan trollkodja szét a csapatát, kapcsolj a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorára, minden hétköznap 20 órától!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top