nlc.hu
Sztárok

Young G Béci fülgyulladása

„Egész nap azt éreztem, hogy leszakad a fejem” – Szörnyű fájdalom kínozza Young G Bécit

Nem ment el a fülével orvoshoz Young G Béci, olyan sűrű az időbeosztása.
Young G Béci

Fülgyulladással küzd Young G Béci, az egészségügyi probléma rendesen megkínozza a rappert, és még a hallására is kihat – írja a Bors.

Voltam szaunázni és uszodában, pont forgattunk Curtisszel és Király Viktorral, egész nap azt éreztem, hogy leszakad a fejem. Már az is fájt, ha csak hozzáértem a hajamhoz. Valami botrány volt, nagyon fájt!

– mondta Béci.

Orvoshoz még nem tudott elmenni, annyira sűrűek a napjai, de mindenféle módszerrel kúrálja magát a fülcsepptől a sópárnáig, és gyulladáscsökkentőt is szed.

„Valamivel már jobb a helyzet, viszont nagyon furcsa, hogy a szomszédom is ezzel a problémával küzd, illetve az operatőrnek és a rendezőnek is ugyanez a baja, most tudtam meg, mert utóforgatást csinálunk a kliphez Király Viktorral. A zenei producer is mondta, hogy két napja bement a stúdióba és ki kellett jönnie, mert nem hallotta a zenét, először azt hitte, a technikával van probléma. Lehet, pont egyszerre kaptunk el valamit azon a forgatáson” – tette hozzá Béci, aki párjával, Norinával később csatlakoztak a Nyerő Pároshoz. 

(Kiemelt kép: Schumy Csaba/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top