nlc.hu
Sztárok

Király Linda az Ázsia Expresszről

Király Linda az Ázsia Expresszről: „Ilyen fizikai megterhelést életemben nem éltem át”

Ma indul a nagy kaland: Király Linda úgy érzi, rengeteget fejlődött az Ázsia Expressz alatt.

Király Linda a testvérével, Király Viktorral vágott neki az Ázsia Expressznek. A párosoknak idén sem volt könnyű dolguk: az énekesnő mesélt az öccsével való viszonyáról és arról, hogy mennyit változott a szemlélete a forgatás alatt.

„Nagyon jót tett nekünk a műsor egyénileg és a viszonyunknak is. Örültem, hogy végre együtt lehetek a tesómmal úgy, mint gyerekkorunkban. Sokat tanultunk egymásról és magunkról is. Szerintem vicces lesz, de az biztos, hogy érdekes lesz visszanézni” – kezdte az nlc-nek Király Linda, aki hálás ezért a lehetőségért.

Király Linda és Király Viktor

Az Ázsia Expressz a TV2 valóságshow, kalandshow-jának a 3. évadának sajtótájékoztatója a verseny résztvevőivel (Fotó: Trenka Attila)

Ez egy olyan éltre szóló élmény, ami ritkán adatik meg az embernek. Nagyon önbizalomnövelő volt, hogy mentálisan jól bírtuk és nem omlottunk össze. Viktor meg is jegyezte, hogy úgy érzi, most mindenre képesek vagyunk, ez az érzés pedig bennem is megvolt. Ezenkívül sok mindent átértékeltünk: azok az emberek voltak a legodaadóbbak, akiknek már alig volt mit adniuk. Teljesen megváltozott a világképünk, ami szintén jót tett nekünk.

Linda arról is beszélt, hogy mi volt a legnehezebb számára a versenyben. „Ilyen fizikai megterhelést életemben nem éltem át. Plusz kilókkal indultam neki a versenynek, féltem is egy kicsit, hogy ne hátráltassam Viktort emiatt. Emellett pedig át kellett kattintanom valamit az agyamban, hogy ne álljak negatívan a dolgokhoz, hanem azt mantrázzam, hogy meg tudom csinálni. Amikor ez sikerült, sokkal könnyebb volt minden.”

Az eddigi évadokban gyakran előfordult, hogy összevesztek egy-egy páros tagjai, ami érthető egy ilyen stresszhelyzetben. Linda és testvére figyeltek arra, hogy a kapcsolatukat ne befolyásolja a verseny. „Viktorban volt egy kicsi félsz, hogy miként kezeljük majd a stresszhelyzetet, összeveszünk-e. Viszont nagyon mást hozott ki belőlünk ez az egész helyzet, mint amire előzetesen számítottunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top