nlc.hu
Sztárok

RTL sorozat: Schell Judit alakítja Zámbó Jimmy egykori feleségét, Editet

Schell Judit alakítja az RTL új sorozatában Zámbó Jimmy egykori feleségét, Editet

Zajlik a Jimmy életéről szóló RTL-es sorozat, Editet Schell Judit fogja alakítani.
Schell Judit interjút ad.

A készülő szériáról annyit lehet tudni, hogy lesznek benne a valóságtól eltérő momentumok is. a legfontosabb dolgokban viszont követi a megtörtént eseményeket, így Edit és Jimmy kapcsolatát is próbálják hitelesen ábrázolni. Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit nem szerepelt sokszor a médiában, ám a Király halála utáni hetekben többször is interjút adott a Fókusznak, és részletesen is beszámolt a tragikus napról, 2001. január 2-ról. Ahogy azt mi is megírtuk korábban, Nagy Ervin alakítja a máig milliók által ünnepelt néhai énekest

A Király feleségét, Editet pedig Schell Judit fogja alakítani, aki fel is vette a kapcsolatot az özveggyel. Egyrészt szerette volna, ha Edit mesél a tapasztalatairól és Jimmyről, másrészt úgy vélte, az a helyes, ha bemutatkozik annak a személynek, akinek a bőrébe fog bújni. Schell Judit azt mesélte az RTL-nek, hogy Edittel hosszan beszéltek Zámbó Jimmyről, akivel nem volt mindig könnyű, és ugyan voltak súrlódások, a válás gondolata nem merült fel kettejük között. Schell azt is elmondta, hogy rengeteg arany ékszert visel a forgatásokon, a Király ugyanis szerette, ha Edit sok aranyat hord.

A Király testvéreinek, Árpynak és Tihamérnek amúgy különböző véleménye van a készülő sorozatról – írja a sztármagazin. Zámbó Árpy szerint Nagy Ervinnél jobb színészt nem is választhattak volna Jimmy szerepére, míg Tihamér fenntartásokkal kezeli A Király című sorozat hitelességét, mondván, semmilyen színész vagy énekes, aki nem ismerte az öccsét, nem jó választás Zámbó Jimmy szerepére, mert fogalma sem lesz arról, hogy ő milyen is volt valójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top