nlc.hu
Sztárok

X-faktor: Gáspár Laci és ByeAlex is kiválasztotta a versenyzőit

X-faktor: Gáspár Laci és ByeAlex is döntött, hogy kikkel nyernék meg a tehetségkutatót – videó

Vasárnap folytatódik a versenyzők kiválasztása, a második esélyt kapó énekesek sorsa is eldől.

Miután kiválasztották a legjobb hat versenyzőjüket, az X-faktor mentorainak el kellett dönteni, kik azok, akiket magukkal vinnének az élő műsorba. Szombaton az derült ki, kik lesznek Gáspár Laci és ByeAlex végleges csapatának tagjai. Voltak, akik megkönnyítették a mentorok döntését azzal, hogy milyen produkciót nyújtottak ebben a helyzetben, de nem mindig volt egyértelmű ez alapján, hogy a versenyzőnek mennie vagy maradnia kell.

Gáspár Laci végül Mihályfi Luca és Serbán Szebasztián mellett döntött. Az énekes szerint Mihályi Luca akár meg is nyerheti a tehetségkutatót, bár ezt nem minden mentortársa gondolja így. Ami pedig Serbán Szebasztiánt illeti, a dalválasztással nem minden mentor értett egyet, de ez többek között meggyőzte ByeAlexet arról, hogy a versenyzőnek valóban Gáspár Laci csapatában van a helye.

ByeAlex döntése alapján az Isky&Szkym és Solyom Bernadett mehet tovább az élőműsorba. A duó egy saját dalt adott elő Anyuka címmel, és produkciójuk nagyon megosztotta a mentorokat, a fiatal énekesnő sorsáról pedig hosszasan vitáztak.  „Egy pillanat alatt eltemettetek egy versenyzőt, akinek eddig állva tapsoltatok” – mondta ByeAlex.

Herceg Erika és Puskás-Dallos Peti versenyzői vasárnap kerülnek sorra, a produkciók végén pedig az is kiderül, hogy a második esélyt kapó versenyzők közül, a mentorok kiket választanak be harmadikként a csapataikba.

ByeAlex és Gáspár Laci

Fotó: Birton Szabolcs

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top