nlc.hu
Sztárok

G.w.M a tévézésről és a Párharcról

G.w.M a tévézésről: „Nagyon elszigeteltem magam ettől a világtól 10 évig”

Kemény menet lesz a Párharc, megéri nézni!

Kulcsár Edina és G.w.M. év elején álltak a nyilvánosság elé a kapcsolatukkal. Kaptak hideget-meleget az elmúlt pár hónapban, de – elmondásuk szerint – ezek még jobban összekovácsolták őket. Nemrég kiderült, hogy babát várnak, mától pedig hétköznap esténként beleláthatunk egy kicsit a szerelmükbe, hiszen ők is szerepelnek a TV2 vadonatúj, Párharc című műsorában.

„Sokat gondolkodtunk rajta, hogy elvállaljuk-e, nem mondtunk kapásból igent. Nagyon elszigeteltem magam ettől a világtól 10 évig, de most mégis bevállaltuk. Meg akartuk mutatni, hogy milyen is valójában a mi párosunk. Nem reagáltunk az elmúlt hónapok során történtekre, és nem is álltunk bele semmibe, ami nyilván tudatos volt. Viszont úgy döntöttünk, hogy ez a műsor mégis egyfajta válasz, és kicsit jobban is beleláthatnak az emberek az életünkbe” – kezdte az nlc-nek G.w.M.

G.w.M és Kulcsár Edina

Fotó: TV2

Kulcsár Edina azt mondja, az volt a legfontosabb, hogy önazonosak maradjanak és ez így is történt. „Magunkat adtuk végig. Nyilván mindenki gondol rólunk valamit – remélem, hogy lesz olyan, akinek megváltozik a véleménye, látva a kapcsolatunkat. Azért mondtunk igent a műsorra, hogy megmutassuk, milyenek vagyunk és végig önmagunk maradtunk. Az más kérdés, hogy ez kinek tetszik és kinek nem, de ez már régóta nem foglalkoztat minket” – részletezte az üzletasszony.

G.w.M. arról is beszélt, hogy milyen kapcsolatot alakítottak ki a többiekkel. „Mindenkinek ugyanannyi esélyt adtunk, mindenkit ugyanannyira engedtünk közel, de ez az idő múlásával változott.”

Nem ez az első műsor, amiben szerepel a rapper, mégis egy új terep, ahol Edina segítségével sokkal könnyebben vette az akadályokat. „Régebben voltam egy realityben, így annyira nem volt idegen a helyzet. Nem ez volt az első ilyen szituáció az életemben, de így, hogy Edinával voltam, az ő rutinjával simán vettem az akadályokat. Élveztem a forgatást, de egyébként bármit csinálok vele, mindig élvezem.”

GWM és Kulcsár Edina Párharc

A TV2 legújabb napi realityműsorának, a Párharcnak a sajtóvetítése (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top