nlc.hu
Sztárok

Sarah Jessica Parker ikrei

Ilyen nagyok már Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei

A 13 éves Marion és Tabitha Broderick ritkán mutatkoznak ugyan a reflektorfényben, azonban a Hókusz pókusz 2. premierjére elksíréték világhírű szüleiket.

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick három gyermek szülei. Fiuk, James már 20 éves és már főiskolára jár. Béranya segítségével született ikerlányaik, Marion és Tabitha idén lettek 13 évesek. A színészházaspár azok közé a sztárok közét tartozik, akik ugyan nem rejtegetik gyermekeiket a nyilvánosság elől, azonban nem is mutogatják őket túl gyakran. Szülőként azt vallják, hogy mindent meg kell adni a gyerekeknek, amire szükségük van, ugyanakkor nem szabad őket túlságosan elkényeztetni, mivel fontos, hogy megtapasztalják azt is, milyen vágyni valamire és megdolgozni érte. 

Sarah Jessica Parker ikerlányaival és bébiszitterükkel 2011-ben

Sarah Jessica Parker ikerlányaival és bébiszitterükkel 2011-ben (Fotó: Ignat/Bauer-Griffin/GC Images)

A Hókusz pókusz 2. szeptember 27-i, New York-i premierje a kivételes alkalmak egyike volt, amikor az ikrek is a vörös szőnyegre léptek szüleikkel. Marion és Tabitha nagyot nőttek, immár bájos kamaszlányok, akik szemmel láthatólag édesanyjukhoz hasonlóan rajonganak a divatért. A kétpetéjű ikreknek azonban nem csak a külsejük, de az öltözködési stílusuk sem teljesen egyforma. Marion egy ezüst csillámos koktélruhát, míg Tabitha egy empire szabású kis feketét vett fel az eseményre, lábbeliből azonban mindketten hasonló stílusú darabot választottak, egyaránt édesanyjuk saját cipőkollekciójából. 

Matthew Broderick, Marion Loretta Elwell Broderick, Sarah Jessica Parker és Tabitha Hodge Broderick a Hókusz pókusz 2. premierjén

Matthew Broderick, Marion Loretta Elwell Broderick, Sarah Jessica Parker és Tabitha Hodge Broderick a Hókusz pókusz 2. premierjén (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images)

„Állandóan aggódsz a gyerekeidért. Nagyon fájdalmas és egyben felpezsdítő érzés. Ez egy igazán érdekes életforma. Másképp olvasok könyveket, vagy másképp nézek a szülőkre és a gyerekekre a metrón. Másképp hallgatok zenét, vagy ha látok valamit, azt gondolom: bárcsak Tabitha és Loretta most velem lennének, és láthatnák ezt” – nyilatkozta korábban Sarah Jessica Parker, amikor arról kérdezték, milyen érzés szülőnek lenni. Ugyanitt elmondta, anyaként arra törekszik, hogy a gyerekei érdekes és tisztességes emberekké fejlődjenek, akik hozzátesznek valamit a világhoz.

A színésznő a sajtónak elárulta, a lányai csak három évvel ezelőtt nézték meg először a Hókusz pókusz első, még 1993-ban bemutatott részét és lenyűgözte őket a film. Éppen ezért ők is nagyon izgatottak lettek, amikor eldőlt, hogy második rész készül a filmhez, a bemutatón pedig mindenképpen szerettek volna ott lenni, ami meg is valósult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top