nlc.hu
Sztárok

Hamarabb szabadulhat a börtönből Aurelio

Nemrég született gyermeke miatt hamarabb szabadulhat a börtönből Aurelio

Korábban tarthatja karjában a gyermekét, mint gondolta volna.

Aureliót 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélték emberrablásért és drogbirtoklásért, alig egy hónapja pedig kiderült, hogy az év elején gyermeke született. A villasztár elismerte, a gyermek az övé, és a tervei szerint gondoskodni szeretne róla miután szabadul. 

Aurelio

Fotó: TV2

Egy korábbi interjúban elmondta, nem csak anyagilag, érzelmileg is szeretne részt venni gyermeke életében. Az anya kilétéről nem sokat tudni, a vaol.hu információ szerint Baján él továbbra is, de teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. A lap azt is megtudta, hogy Aureliónak kapóra jöhet az apaság, ugyanis emiatt akár hamarabb kijöhet a börtönből. 

A szabadságvesztés hossza tekintetében a maximálisan megkapható kedvezmény az úgynevezett harmadolás. Vagyis a büntetés teljes időtartamának egyharmada engedhető el, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a fogvatartott ezt a magatartásával kiérdemelte és az ítéletben másképp nem rendelkezik. Ugyanakkor ebben a döntésben fontos szerepe lehet annak is, ha a fogvatartott személyi körülményei megváltoznak. Ilyen változás az is, ha történetesen gyermeke születik, akiről gondoskodnia kell. Ez a tény mindenképpen kedvező irányba billenti a mérleg nyelvét” – nyilatkozta a hírportálnak dr. Mester Csaba ügyvéd, jogi szakértő. 

Ez azt jelenti, hogy Aurelio börtönbüntetése 2 év 4 hónapra rövidülhet, amiből 7 hónapot már letöltött, tehát akár már 2024 nyarán szabadlábra helyezhetik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top