nlc.hu
Sztárok

Bárdosi Sanyi a Dancing with the Starsról

Bárdosi Sándor: „Ha valakinek felfordul a gyomra valamitől, akkor felfordul”

Úgy érzi, a zsűri egyáltalán nem támogatta őt.

Bárdosi Sanyi és táncpartnere, Szőke Zsuzsi esett ki szombaton a Dancing with the Stars-ból. Az olimpikon birkózó nem fogadta jól a döntést, ugyanis Berki Mazsiékkal szemben maradtak alul a legvégén, és amikor gratulálnia kellett az özvegynek, mindenki szeme láttára öklendezett egyet. Utána kiderült, hogy a színfalak mögött is folytatta a dühöngést.

Bárdosi Sándor

Bárdosi Sanyi a Mokkában

Ma reggel a Mokka vendégeként egy fokkal nyugodtabban nyilatkozott a kiesésről. 

Én nem vagyok színpadi ember, nekem ez iszonyú erőfeszítés volt, hogy ezt így megtanuljam. Nagyjából a felére gondoltam, hogy a felééig eljutunk. Nem vagyok csalódott, a kieséssel is úgy voltam, persze, mérges vagyok, nem. Az egyik szemem sír, a másik nevet: magam miatt nem is, Zsuzsinak akartam bizonyítani. Meg a feleségemnek” – mondta Sanyi, akit megkérdeztek az öklendezésről is, amiért nem kért bocsánatot.

Három hete csak bántott a zsűri engem, nem tudok egy olyan momentumot se felidézni magamban, amikor azt mondták volna, hogy ha Sanyi, ide lépsz, az úgy jobb lesz. Mindig én voltam az arc, aki küzd, mint malac a jégen. Bántó, rosszulesik. Egyébként meg amikor kiestem, az ellenfeleknek gratuláltam sportszerűen. Az, hogy értékrendben mi a különbség köztünk… hát mondhatom, hogy emiatt felfordult a gyomrom. De ezt tartom is. Nem mindenkit kell az embernek szeretnie. Mindenkit elfogadok, fogadják el, hogy van véleményem. Nem mondtam senkire semmi rosszat. Ha valakinek felfordul a gyomra valamitől, akkor felfordul, pont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top