nlc.hu
Sztárok

Puskás Peti Gáspár Lacival üvöltött

„Jól összevesztünk a Lacival” – egy régi műsor kapcsán adott magyarázatot a konfliktusokra Puskás Peti

Peti azt is elmondta, veszekedésük nem megjátszott volt, hanem tényleg elszabadultak az indulatok.

A 25 éves RTL külön műsorral emlékszik vissza a nagy pillanatokra. Persze, vannak olyanok, amiken utólag nevet az ember, bár akkor nem voltak annyira vidámak. Ilyen volt az X-Faktor egy korábbi adása is, ahol Puskás Peti csúnyán nekiesett Gáspár Lacinak. Ezt idézték fel az RTL Sztori egyik epizódjában. 

Puskás Peti

Puskás Peti

Gáspár Laci anno nem volt oda Peti egyik énekesének a produkciójától. 

„Olyan, mintha ezt a dalt megtanultad volna, de ezt a zongorakíséretet először hallottad volna életedben. Ez most a Petinek is szól, ezt most annyira elrontottátok” – mondta a mentor, mire társa robbant. 

„Hagyjad már, Laci, komolyan elegem van, hogy állandóan azt mondod, hogy ‘nem hallod’. Most már tényleg elegem van, hogy azt hiszed, te vagy itt az egyetlen zenész” – Peti azt is elmondta, sokszor a nézők azt hiszik, ezek a veszekedések megjátszottak, miközben tényleg néha a pattanásig feszülnek az idegek. Most viszont jót mosolygott rajta és csak annyit fűzött hozzá: „Itt jól összevesztünk a Lacival”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top