nlc.hu
Sztárok

Folytatódott a Majka-Lakatos Márk csörte

A Majka-Lakatos Márk csörte a Dancing with the Stars-ban is folytatódott

Ezúttal Majka szúrt oda egyet a stylistnak, mire Ördög Nóra rákontrázott.

Majka és Nika nyitotta meg a Dancing with the Stars ma esti adását egy eddig soha nem hallott swing medley-vel. A rappert a produkció után nem kímélte a zsűri az egy héttel ezelőtti – hozzájuk intézett – beszólása miatt, amikor is Majka a Sztárban Sztár leszek!-ben a DWTS zsűrijét kritizálta: “Tegnap néztem a Dancing with the Stars-t, ott aztán tényleg szemétláda zsűri van, 5 pontokat adnak“.

Bereczki Zoli és zsűritársai a ma esti élő show-ban azonban visszavágtak Majkának, aki az ítészek csípős megjegyzéseit hallva a következőket mondta: “Elférne egy Lakatos Márk nálatok, hogy tudjatok rendesen genyózni“. (Utalva arra, hogy a stylist az utóbbi időben megmondóemberként funkcionál, több celebnek is beszólt, legutóbb éppen Majkába állt bele, a rapper pedig indulatosan reagált Lakatos Márk kritikájára a közösségi oldalán).

Lakatos Márk és Majka

Lakatos Márk beleállt Majkába, mire Majka is beleszúrt – Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b): markolakatos / Instagram; (j): TV2 / DWTS- videó

Ördög Nóra erre így reagált: “Hát, ez azért egy barokkos túlzás!” (Utalva arra, hogy Lakatos Márk a napokban Majka és Pápai Joci legújabb, Barokk című dalába kötött bele, többek között a dalcímbe is.)

Az ominózus csipkelődést 03:20 perctől nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top