nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik nem adnak autogramot

Ezek a sztárok soha nem adnak autogramot

A most következő hírességek aláírását sokan szeretnék megszerezni, ők azonban határozottan visszautasítják az autogramvadászokat.

Billie Eilish

Billie Eilish

Billie Eilish (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Billie Eilish 2019-ben hagyott fel az autogramok osztogatásával, egyrészt azért, mert a tolakodó autogramvadászok miatt gyakran kényelmetlenül érezte magát, másrészt pedig amiatt, mert elege lett abból, hogy az emberek mindent eladnak, amit csak aláír. A döntését sokan nehezményezik, és olyan is előfordult már, hogy az autogramjáért ácsingózók dühösen kiabálni, átkozódni kezdtek, amikor elutasította őket. 

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz (Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

Cameron Diaz is azok közé a világsztárok közé tartozik, akiktől hiába is kérnénk autogramot. A színésznő ezt azzal indokolja, hogy ha egyvalakinek adna, akkor mindenki másnak is adnia kellene, aki kér, ami persze lehetetlen, amikor egy tömeg rohamozza meg. 

Ringo Starr és Paul McCartney

Ringo Starr és Paul McCartney

Ringo Starr és Paul McCartney (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

Ringo Starr még 2008-ban egy videóban jelentette be, hogy többé nem ad autogramot például cetlikre, fotókra, lemezborítókra vagy postai levélben, mivel elege van abból, hogy mások profitálnak az aláírásai értékesítéséből. Azóta csak és kizárólag olyan tárgyakat hajlandó dedikálni, melyekhez közvetlen köze van – például a festményeit – és amelyeket ezek után jellemzően jótékony célokra értékesítenek. Egykori zenésztársa, Paul McCartney sem osztogat már csak úgy autogramokat, mivel saját bevallása szerint mindig is kissé furcsának érezte ezt. Egy sajtónyilatkozatában elmondta: közös fotókon sem szívesen pózol a rajongókkal, viszont örömmel beszélget velük. 

Steve Martin

Steve Martin

Steve Martin (Fotó: Amanda Edwards/WireImage)

Steve Martin sem szívesen osztogat autogramokat, ő azonban még a nyolcvanas években kitalált helyette valami mást, hogy mégse bántsa meg a rajongókat a visszautasítással. Az aláírását kérőknek előre legyártatott kis kártyákat osztogatott, melyeken a következő szöveg állt: „Ez igazolja, hogy személyesen találkozott velem, és kedvesnek, udvariasnak, intelligensnek és viccesnek talált.”

A brit királyi család tagjai

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

A brit királyi család népszerű tagjai, például Katalin hercegné vagy Vilmos herceg aláírását is sokan szeretnék megszerezni, ez azonban lehetetlen. Ők még ha akarnának sem adhatnának autogramot senkinek, ez ugyanis az uralkodóházra vonatkozó szabályok értelmében szigorúan tilos, mégpedig elsősorban azért, mivel az aláírásaikkal például hivatalos iratokon vissza lehetne élni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top