nlc.hu
Sztárok

Az X-Faktor 2. élő show-jának kiesői

Ketten búcsúztak az X-Faktortól, Puskás Peti egyik favoritja is kiesett

Mindketten saját dalt adtak elő, a mentorokat azonban nem győzték meg a produkcióikkal.

Az X-Faktor második élő show-jában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Az x-faktorosok 2 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Boros Marci és Serbán Szebasztián a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

A biztos továbbjutóknak fenntartott 3 székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők leadott szavazatainak köszönhetően Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 5 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott: Bodrogi Enikő, Helfy Alexa és a Synergy.

Boros Marci – aki Puskás Peti egyik favoritja volt – és Gáspár Laci egyik mentoráltja, Serbán Szebasztián számára azonban véget ért az X-Faktor.

Boros Marci és Serbán Szebasztián

Boros Marci (b) és Serbán Szebasztián (j) búcsúztak most az X-Faktorban – Kép: nlc-montázs, Fotók: Sajtóklub

Serbán Szebasztián a 2022-es X-Faktor második Élő show-jában az Angyal című saját dalát adta elő. Produkciójával azonban hatalmas csalódást okozott ByeAlexnek. A mentor úgy érezte, a fiatal versenyző ezúttal nem robbantotta fel a színpadot. Meg is mondta kendőzetlen véleményét Szebasztiánnak: “Nagyon hamisan énekeltél, ez nulla volt“.

Boros Marci a Te vagy nekem című saját dalát adta elő. A fiatal versenyző nemrég komolyabban kezdett el ismerkedni egy lánnyal, aki iránt táplált gyengéd érzelmeit ebben a dalban írta meg. A mentorok tetszését azonban nem igazán nyerte el Marci szerelmes dala.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2022 harmadik élő show-jával, amelyben az újabb székes feladat után többen is búcsúzni fognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top