nlc.hu
Sztárok

Király Linda telefonbakija

Király Lindát nagyon kínos helyzetbe hozta a telefonja

A NőComment! egész stúdiója nevetésbe tört ki.

A NőComment! legutóbbi részében többek között az is szóba került, hogyan viccelte meg Király Lindát és Liptai Claudiát a mobiltelefon prediktív szövegbevitel funkciója (ami szavakat javasol vagy kijavítja azokat, amikor szöveget gépelünk be a billentyűzeten). 

Király Linda

Király Linda a NőComment!-ben – Fotó: Sajtóklub

Az Ázsia Expresszben is bizonyító énekesnő elárulta, hogyan került kínos helyzetbe egy rosszul elküldött üzenet miatt. “Sokáig nem voltam otthon, és írtam az anyukámnak, hogy lécci levinné… kutyát akartam írni, de az jött ki, hogy “lécci levinnéd egy körre a kurvámat?” – mesélte, mire az egész stúdió nevetésbe tört ki.

Liptai Claudia is kellemetlen pillanatokat élt áll, amikor a prediktív szövegbevitel funkció vele is kiszúrt. “Valakinek nagyon kedvesen írtam valamit, a végén oda akartam írni, hogy puszik. És a prediktív a pusztulj szót írta. Amikor hallod, hogy elmegy az üzenet, és ránéztem, uhhh… és kaparnád vissza az éterből valahogy…” – elevenítette fel a kínos sztoriját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top