nlc.hu
Sztárok

Curtis őszintén vallott a Majkával való szakításról

Curtis őszintén vallott a Majkával való szakításról a dzsungelben

A Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi részében Széki Attila, azaz Curtis megosztotta Varga Ádámmal és a nézőkkel, hogy hogyan romlott meg a kapcsolata Majkával - írja a Blikk.

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban kifejtette, hogy milyen okok vezettek odáig, hogy megromlott a viszonya egykori zenésztársával.

Curtis Majkával való szakításról

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

“Az első összeveszés miattam történt, a kábítószerproblémáim miatt. Elmentem elvonóra. Be kellett látnom, hogy ez nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés. Egyébként a mai napig járok pszichiáterhez beszélgetni. Ezek után mi újra összeálltunk. Nyáron ismét volt egy balhénk, de nem a kábítószer miatt. Nekem azért is volt fontos ez a műsor, mert egy függő ember napi szinten nem tud úgy helyt állni, hogy ez ne bukjon ki. Ezért is akartam, hogy lássák a nézők, hogy képben vagyok. Egy idő után eltávolodtunk nagyon a Petivel egymástól. Azt éreztem, hogy próbál kialakítani egy főnök szerepet közöttünk. Mivel együtt értük el a sikereinket, én ezt nem akartam. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember. Egyenragú társként kellett volna kezelni, de nem éreztem ezt” – mondta Curtis, és bevallotta, hogy egy védekezési mechanizmus volt számára, hogy nem jelent meg a koncerteken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top