nlc.hu
Sztárok

Dudás Miki édesanyja

Ezért nézték a barátnőjének Dudás Miki édesanyját

Dudás Miki szoros kapcsolatot ápol a szüleivel, akiktől az átlagnál kisebb korkülönbség választja el csupán.

Dudás Miki szülei tinédzserként alapítottak családot. Édesanyja 15 éves volt, amikor a bátyja, és 17, amikor Miki született – tudta meg a Blikk.  

„Nem volt nagy az öröm, sőt, a papám majdnem adott egy sallert is anyukámnak. Féltették őt, hiszen ott volt a rizikó, hogy mi lesz, ha apukám elhagyja a családot” – mesélte a volt kajakos a lapnak. Alaptalanok voltak azonban a nagyszülők félelmei, hiszen Miki szülei a mai napig is nagy szeretetben élnek együtt.

Dudás Miki

Dudás Miki (Fotó: Sajtóklub RTL Klub / Fotocentral)

Dudás már maga is kétgyermekes apa, hiszen Szigligeti Ivett-tel közös második gyermekük a közelmúltban született meg. Azt mondja, nagyon fontos számára a család, szüleivel pedig mindig is szoros volt a kapcsolata, mindent megoszt velük. Bulizni, szórakozni is jártak közösen és előfordult olyan is, hogy az édesanyját a barátnőjének nézték.

„Nagyon hálás vagyok nekik, hogy tizenévesen bevállaltak két gyereket is, mert az én gyerekkorom és kamaszkorom sokkal könnyebb volt emiatt” – fogalmazott az egykori sportoló, aki jelenleg is egy kerületben él családja tagjaival. 

Nagyszülei közül már csak ketten élnek. „A nyolcvanhárom éves papám a mai napig mozgással kezdi a napot, és így tett akkor is, amikor több mint hatvan év házasság után elvesztette a mamámat” – árulta el Dudás, hozzátéve, hogy a másik nagymamája szellemileg és fizikailag is kiválóan tartja magát, így sokan alig hiszik el, hogy kétszeres dédnagymama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top