nlc.hu
Sztárok

Párt keres Tóth Napsugár

Sztárban sztár leszek!: párt keres a kétgyermekes anyuka, Tóth Napsugár

Eddig egyedülálló anyaként próbálta megoldani az életét, azonban a műsor miatt rájött: nem akar egyedül meghalni Tóth Napsugár.

A 39 éves kétgyermekes anyukának, Tóth Napsugárnak gyökerestül változtatta meg a hétköznapjait a Sztárban Sztár leszek!, ahol az énekesnő újra megtalálta magában a női energiákat – írja a Bors. 

„Akkori kedvesemmel egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, és a kapcsolat ugyan szerintem sosem működött jól, de a gyerekek miatt mégis hét évig tartott. Isabella, a kilencéves nagylányom nagyon gyorsan jött az életünkbe, szinte fel sem fogtuk, de nem futamodtunk meg a feladat elől” – mondta Napsugár, aki komoly döntésre szánta el magát.

Tóth Napsugár randizni kezd

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Két hete még azt hittem, egyedül fogok meghalni! A műsor miatt most rádöbbentem, még fiatal vagyok, hogy elzárkózzak a férfiaktól, szóval el is kezdek randizni, ha lesz rá elég időm” – mondta a kétgyermekes anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top