nlc.hu
Sztárok

Csuja Imre unokái

Először látható közös fotón Csuja Imre négy unokája

Nagyon édesek a picik.

Csuja Fannit és párját, Telekes Pétert a munka hozta össze annak idején: egy Szurdi Miklós-film szereplőválogatóján találkoztak. Itt azonban még csak az ismeretség alakult ki, a vonzalom nem. Másfél év múlva találkoztak újra, aztán egymásba szerettek.

„Háromszor raktak ki a felvételiről, mire Péterrel összejöttünk, és én épp akkor erősen gondolkodtam, hogy nekiugrom negyedszerre is. Beadtam a jelentkezésemet hétfőn, majd pénteken a kezemben volt a pozitív terhességi teszt… Le is mondtam a felvételit” – mondta korábban a Nők Lapjának Fanni.

„Fél év ismeretség után tudtuk, jön az első babánk, Marci. Ő most 13 éves, a számítógépes világ érdekli, Matyi kilencéves, elképesztően jól focizik, az Ikaruszban játszik. A kislányunk, Anna hétéves, feláll egy sámlira is, és előad valamit, meghajol, és várja a tapsot” – részletezte korábban Telekes Péter a hot! magazinnak.

Csuja Fanni és Telekes Péter 2008-ban össze is házasodott, 2009-ben megszületett Marci fiuk, majd Matyi, 2015-ben pedig megérkezett a kislányuk, Anna, negyedik gyermekük pedig most szeptemberben látta meg a napvilágot.

A legkisebb gyermekről még nem tudni, fiú vagy lány, ahogy egyelőre a neve is rejtély, a kék karszalagból és ugyanilyen színű takaróból ítélve, a házaspárnak ismét fia született. 

Csuja Fanni 2011-ben szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban, és szerepel a Toxikoma című filmben is, amit várhatóan idén mutatnak be. Emellett civil szakmája is van, gyógypedagógus egy iskolában, mellékállásban logopédus, és bemondókat tanít beszédtechnikára.

Csuja Fanni 4 gyereke

Csuja Fanni a Toxikoma bemutatóján 2021-ben. (Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

Fanninak két testvére volt, Bence és Gergő, akiket tragikus körülmények között veszített el. Csuja Imre második fia halála után egy évvel beszélt a családi tragédiáról.

„Naponta megrogyok, ezen nincs mit szépíteni. De van egy csodálatos lányom, náluk van három csodálatos unoka, úgyhogy nem lehet megrogyni. (…) Azért mondtam, hogy figyeljenek oda, a látszólag természetes hisztiben is, ha éreznek valami túltolást, akkor forduljanak szakemberhez… Mi is így vettük. Csak nem sikerült…” – árulta el akkor megtörten Csuja Imre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top