nlc.hu
Sztárok

Szaszák Zsolt súlyos autóbalesete

Horrorbalesetet szenvedett a Sztárban Sztár leszek! énekese, Szaszák Zsolt: „Hálát adok a sorsnak, hogy élek”

Négy és fél órán át műtötték.

A csodával határos módon élte túl súlyos autóbalesetét a Sztárban Sztár leszek! 2. évadának énekese, Szaszák Zsolt. A 23 éves színész arca szinte a felismerhetetlenségig roncsolódott, orra apró szilánkokra tört, és azonnal műteni kellett – írja a Bors.

Szaszák Zsolt

Csak millimétereken múlt Szaszák Zsolt élete – Fotó: Sajtószoba

Október 26-án este épp a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára, amikor az úton 90-nel belecsapódott egy mezőgazdasági járműbe. „A két szemem alatt az arc- és a homlokcsont eltört, az orrom felismerhetetlenségig roncsolódott és az orrnyergem 3 milliméterre állt meg az agyamtól, gyakorlatilag ennyin múlt, hogy életben maradtam” – mesélte a bulvárlapnak Szaszák Zsolt, akinek az orrát 4 és fél órán át műtötték.

„Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be. (…) November elsején hagyhattam el a kórházat egy arcgipsszel. (…) Nagyon jól sikerült a műtét, mert leszámítva a hegeket, visszakaptam az arcformámat. (…) Olyan jól helyreállították az orromat, hogy a hangképzésem sem változott” – árulta el a színész, aki a horrorbaleset után átértékelte az életét. „Sok munkát vissza fogok adni. (…) Nem én hibáztam, de megálljt kell parancsolnom magamnak” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top