nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP séfjeinek fordított sztriptíze

„Rohadj meg, de tényleg!” – Fördős Zé sztriptízzel szívatta meg a séfeket

Fördős Zé újabb hátráltatásokkal készült zsűritársainak az idei évadban.

A Konyhafőnök VIP pénteki adásában a versenyzőkre ismét igazi kihívások vártak, olyan alapanyagok formájában, amikkel szívük szerint inkább nem találkoztak volna. Fésűs Nellyt és Ripli Zsuzsit különösen megviselte a főzés, de a séfekre is rájárt a rúd Fördős Zé hátráltatásai miatt.

A Konyhafőnök VIP,

Megszívatta a séfeket Zé – Fotó: Sajtóklub

Beállt főzni Rácz Jenő és Sárközi Ákos, de nem akárhogyan: Zé válogatott szívatásokkal készült az idei évadra, ami teljesen sokkolta a Michelin-csillagos séfeket.

A fordított sztriptízt pörgette ki nekik a rulett keréken Fördős Zé, így Rácz Jenő és Sárközi Ákos mindenféle extrém göncökben készítették el az ételeiket. Jenő floridai rapperként, Ákos pedig téli felszerelésben feszített a pult mögött, ami roppant szórakoztató volt mindenkinek.

A Konyhafőnök VIP,

Így néztek ki a séfek a fordított sztriptíz után – Fotó: Sajtóklub

Mutatjuk a séfek tortúráját:

Láttam, hogy egy pulttal arrébb megelevenedik az Őrült nők ketrece. Ha úgy adódik, hogy egyikünknek sem jön be az, amit csinálunk, akkor még falunapokon elmehetünk együtt fellépni” – kommentálta a kamerák előtt a látottakat Osváth Zsolti.

A pénteki adásban egyébként két versenyzőnek kellett távoznia: Szinetár Dóra és Bellus István számára ért véget a verseny.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top