nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár leszek!: Tóth Napsugár esett ki

Sztárban Sztár leszek!: Tóth Napsugár esett ki, Köllő Babett versenyző nélkül maradt

Élő adásban üzent a gyermekeinek a műsortól búcsúzó versenyző.

A Sztárban Sztár leszek! 6. élő show-jának a végén Tóth Napsugár és a próbán lesérült Bari Laci került a veszélyzónába. A nézők szavazatai nyomán Bari Laci jutott tovább, így Tóth Napsugár számára véget ért a verseny. “Gyerekek, semmi baj, ne sírjatok! Tényleg” – üzente a színpadról a gyermekeinek a műsortól búcsúzó versenyző.

Kiesésével Köllő Babett az utolsó mentoráltját is elvesztette.

Tóth Napsugár

Tóth Napsugár a 6. élő-show-ban búcsúzott – Fotó: Sajtószoba

Tóth Napsugár a Sztárban Sztár leszek! háttérműsorában elárulta: nem bánkódik, nagyon-nagy lehetőséget kapott a műsortól. “Sok oldalamat megmutathattam. Ami még kicsit fáj, szerettem volna még egy nagyot énekelni, ahogy az előválogatókban. (…) Most is mindent megtettem, de egy Bari Lacika mellett kiesni az nem szégyen. Ő egy fantasztikus előadó. A többiek is, valakik már sokkal profibbak nálam, több ideje a színpadon vannak. Én meg az elmúlt 10 évben a nokedlit szaggattam otthon. Nekem nagyobb fejlődési ívet kellett bejárnom, de az úton vagyok, úgy gondolom. Ez most egy tök jó kezdőlökés ahhoz, hogy elhelyezkedjek a zenei pályán. (…) Abszolút kikristályosodott az út, biztos nem lesz egyszerű, de én tényleg hálás vagyok, hogy itt lehettem” – nyilatkozta a kiesés után a párt kereső kétgyermekes anyuka.

A Sztárban Sztár leszek!-ben immár csak 6 énekes küzd tovább a fődíjért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top