nlc.hu
Sztárok

Béres Anett szakított a párjával

VV, azaz Béres Anett szakított a párjával

Az egykori valóságshow-szereplő döntött, elválnak útjaik.

Béres Anett nyáron szenvedett balesetet, amikor egy Ayahuasca-szeánsz után befutott az erdőbe. Napokig keresték, súlyos sérülésekkel szállították kórházba, órákon át műtötték. Legutóbb arról számolt be, hogy jól halad a rehabilitációja. A baleset idején volt párja, többek között ezért is szeretett volna tiszta képet kapni, hiszen a kapcsolatuk nem állt biztos lábakon. Most kiderült, hogy szakítottak.

Béres Anett

Fotó: Instagram

„Sajnálom, hogy ennyi időt pazaroltam rá, hogy nem voltam erősebb, nem bírtam kilépni. Többször szakítottunk, de mindig folytattuk. Éveim mentek el, semmi értelme nem volt” – nyilatkozta a hot! magazinnak Béres Anett. Hozzátette, nagy szerelem volt eleinte.

„A történtek hatására azonnal sikerült lezárnom ezt a kapcsolatot – amellyel még az együttélésig sem jutottunk. Nagy szerelem volt, még csuklótetkót is készítettem a nevével, amit most szintén fájdalmasan próbálok eltávolítani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top