nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik hazudtak a korukról

Sztárok, akik hazudtak az igazi életkorukról

Dolores Umbridge óta alaposan bevésődött mindenkinek, hogy hazudni bűn, de a következő sztároknak úgy tűnik, senki nem szólt erről az apróságról.

Tudjuk, hogy a kor kényes téma, különösen a show-biznisz világában, ahol sok minden múlhat a valós születési évszámon, épp ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hírességek gyakran füllentenek arról, hogy hány gyertya díszíti a születésnapi tortájukat.

Rebel Wilson

Fotó: Getty Images/Mark Metcalfe

A következő sztárok egészen profi szintre emelték az efféle megtévesztést, legtöbbször azonban tényleg jó okuk volt rá!

Mila Kunis 

Mila Kunis a The Tonight Show-ban mesélte el Jay Lenónak, hogy hazudott a koráról, amikor az Azok a 70-es évek show-ba jelentkezett. A színésznő még csak 14 éves volt a szereplőválogatás idején, így túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy megkapja Jackie Burkhart szerepét, ezért elhitette magáról, hogy idősebb. „Azt mondtam nekik, hogy 18 éves leszek, ami gyakorlatilag nem hazugság, mert valamikor 18 éves lettem.” A kisebb hazugság nemcsak a karrierjét indította be, de nem mellesleg a forgatás alatt ismerte meg későbbi férjét, Ashton Kutchert is.

Mila Kunis

Fotó: Getty Images/Taylor Hill

Nicki Minaj 

Sosem derült ki, hogy milyen indíttatásból, de Nicki Minaj hosszú éveken át két évvel fiatalabbnak mondta magát. A rapper 1982-ben született, de ‘84-es születésűként hivatkozott magára, a megtévesztésre pedig akkor derült fény, amikor 2011-ben verekedésbe keveredett és a rendőrségi aktájában a tényleges születési éve szerepelt.

Nicki Minaj

Fotó: Getty Images/Pierre Suu

Rebel Wilson

A komikának egészen sokáig sikerült a nyilvánossággal elhitetnie, hogy fiatalabb a valós koránál. A rajongók még 2018-ban is azt hitték, hogy mindössze 28 éves, pedig valójában már 36 volt. A leleplezést, ami után egyébként egy komoly becsületsértési per indult, Wilson egy volt osztálytársának köszönheti, aki egy ausztrál magazinnak eladta a középiskolás éveikben készült fotót. 

Rebel Wilson

Fotó: Getty Images/Steve Granitz

Laurence Fishburne

Amikor az Apoklipszis most meghallgatásán részt vett, Laurence Fishburne egy 18 éves karaktert próbált eljátszani, pedig még csak 14 éves volt. Hogy mégis övé legyen a szerep, hazudott, és azt állította magáról, hogy 16 éves, ez pedig olyan jól működött, hogy végül rá osztották a karakter megformálását. George Stroumboulopoulos Tonight című műsorában Fishburne azt mondta, biztos volt benne, hogy a rendező, Francis Ford Coppola mindvégig tudta, hány éves is valójában, mégis esélyt adott neki.

Laurence Fishburne

Fotó: Getty Images/Frazer Harrison

Eminem

Azok után, hogy egyes teóriák szerint Eminem már régen meghalt és egy robot vette át a helyét, nem különösebben meglepő, hogy a rapper sem mondott igazat a korával kapcsolatban. 1999-ben Howard Stern műsorában azt állította, hogy 24 éves, ám az igazság az, hogy már 27 volt akkor, nemrég pedig már az 50. születésnapját ünnepelte.

Eminem

Fotó: Getty Images/Craig Sjodin

Whoopi Goldberg

A színésznő nem is akarja titkolni, hogy sokszor füllentett a koráról egy-egy szerep kedvéért, ő azonban felfelé kerekítette a korát. A The Washington Postnak adott 1986-os interjújában elárulta, hogy 35-nek nézték, pedig csak 30 éves volt, de mint mondta, ez kellett ahhoz, hogy munkája legyen.

Whoopi Goldberg

Fotó: Getty Images/Dia Dipasupil

Gabrielle Carteris

A Beverly Hills 90210 színésznőjének a kora több sebből is vérzett a forgatás idején. 16 éves lányt játszott, 21 évesnek hazudta magát, viszont igazából 29 éves volt, azaz tizenhárom évvel volt idősebb, mint a megformált karaktere. Amikor a dologra fény derült, a producerek már nem rúgták ki, mivel oszlopos tagja volt a sorozatnak, de nem örültek a fejleménynek. 

Gabrielle Carteris

Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top