nlc.hu
Sztárok

Polgárék floridai háza a hurrikán után

Megrongálta a hurrikán Polgár Tünde és Árpád floridai luxusotthonát

Most derült ki, mekkora kár esett Polgár Tünde és férje házán.

Szeptember közepén még mi is arról írtunk, hogy talán már sosem térhet vissza floridai otthonába Polgár Tünde, mert a ház az amerikai partokat támadó Ian hurrikán útjában fekszik. Akkor Tünde itthon tartózkodott, ezért csak hogy csak remélni tudta, hogy mindenki biztonságban van, és hozzátette, hogy már a házuk kamerái is elsötétültek, de az utolsó képeken látszott, hogy a pálmafák már a földön feküdtek. Most azonban kiderült, mi történt a medencés luxusvillával.

A házaspár dolgos hónapokon van túl: mind a ketten könyvet adtak ki, amelyen hónapokon át dolgoztak. Árpi az Egy Polgár sorsa című önéletrajzi kötetén, míg Tünde a Terítéken című szakácskönyvén. A hónapokon át tartó írás után úgy gondolták mindkettőjükre ráférne a pihenés, de erre most nem lesz alkalmuk, mert Floridában még keményebb munka vár rájuk.

“Minden telet kint szoktunk tölteni. Most decemberben utazunk ki, és májusig ott is leszünk. Sajnos, a hurrikán mind a két ingatanunkban komoly károkat okozott. Levitte a tető egy részét, elsodorta a kerítést és a medencék körüli üvegfalakat. Többmilliós a kárunk, amiket most muszáj lesz helyrehozatnunk” – számolt be a Blikknek egykori műkereskedő.

A házaspár korábban azt is elárulta, mennyiért újíttatták fel floridai luxusotthonukat.

polgár tünde flordiai otthonában

Fotó: Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top