nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél vallomása a tökéletes esküvőről

Csobot Adél elárulta, milyen lenne számára a tökéletes esküvő

Nézői kérdések reagált az énekesnő.

Annak apropójából, hogy a Dancing with the Stars 7. élő-show-ja az “All you need is love” (“Minden, amire szükséged van, az a szerelem”) jegyében zajlik majd, a táncműsor online stúdiójában a táncospárok ezzel kapcsolatos nézői kérdésekre válaszoltak. Többek között Csobot Adél és táncpartnere, Hegyesi Berci is elárulta azt, milyen lenne számukra a tökéletes esküvő, illetve a tökéletes randi, valamint arról is vallottak, szerintük mi számít megcsalásnak.

Csobot Adél

Csobot Adél a DWTS 6. élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

Nem mennék bele amúgy, hogy csók vagy nem tudom… Szerintem ez így, sokkal mélyebbről indul el. Gondolat, érzelem,… de inkább érzelem. Hogy ha már érzed azt, akkor egy kicsit megcsalás” – jelentette ki az énekesnő, aki arra a kérdésre, hogy mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolata, a következőket válaszolta: “10 évig, jelen pillanatban is benne vagyok“.

A táncospárt arról is kérdezték a nézők, hogy milyen lenne számukra a tökéletes esküvő. Csobot Adél erre a kérdésre a következőket árulta el: “Nem vagyok rágörcsölve erre a témára, de ha már esküvő, nőként nyilván már eljátszadoztam azzal a gondolattal, hogy fantasztikus fehér ruhában vonulok az oltár elé. Nekem egyetlenegy dolog lenne a fontos: csak és kizárólag olyan emberek legyenek ott, akik számomra nagyon kedvesek, nagyon fontosak. Nem szeretnék görcsölni, nem szeretnék aggódni, nem szeretnék idegeskedni, egyetlenegy dolgot szeretnék: az a nap semmi másról ne szóljon, csak a szerelmünk megünnepléséről. Egyetlenegy olyan nap  életemben, amikor az van megünnepelve, hogy rátaláltam egy olyan társra, egy olyan emberre, akivel amúgy tényleg el tudom képzelni az életemet hosszú távon, akiben bízom. Nekem akkor lenne tökéletes az esküvő“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top