nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki leszámolt az alkohollal

Peller Anna férje 5 hete nem iszik alkoholt

A poharazgatás mellett a húsevésről is lemondott az ismert színésznő férje.
Lukács Miki és Peller Anna kapcsolata kiegynesúlyozott

Komoly lépésre szánta el magát Lukács Miki, majd az elhatározást tettek követték. 5 hete száműzte az étrendjéből a húst és alkoholt sem fogyaszt. Már ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy érezze a lemondás szervezetére gyakorolt kedvező hatásait, így kitartani is könnyebb, amikor rátör a sóvárgás.

„Immáron ötödik hete, hogy nem fogyasztok alkoholt. Én ezt megspékeltem azzal, hogy nem ettem húst sem” – osztotta meg követőivel az Instagram-oldalára feltöltött videóban Peller Anna férje.

A kérdésre, hogy miért vágott bele, azt mondta, hogy meg akarta határozni a szélső értékeit, ami szerinte „tök jó érzés”. Több, elmondása szerint rossz szokása felett is visszavette a kontrollt, aminek úgy véli, épp itt volt az ideje. „Három-négy sört vagy egy üveg bort esténként már megittam, most viszont nem” – avatta be az érdeklődőket.

Peller Anna férje azt sem rejti véka alá, hogy volt olyan pont, amikor kívánta az italt, de felülkerekedett rajta, és most már a barátai társaságában sem iszik szeszes italt, alkohol nélkül is jól érzi magát, ami egy újabb megerősítés számára, hogy az absztinencia jó hatással van a szervezetére.

Forrás: Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top