nlc.hu
Sztárok

G.w.M. a főzésről

G.w.M.: „Egyedül enni sem tudok, nemhogy magamnak szedjek!”

A rappernek „főzőtudományra” sosem volt szüksége, a család nőtagjai ugyanis mindig kiszolgálták.

Még a Hal a tortán sokat tapasztalt háziasszonya, Gáspár Bea is szörnyülködött, amikor megtudta, hogyan viselkedik a konyhában G.w.M. Igyekezett is néhány dologra felhívni Kulcsár Edina figyelmét. Többek között arra, hogy mire tanítsa meg születendő gyermeke édesapját. Erre G.w.M reakciója sem maradt el: „Egyedül enni sem tudok, nemhogy magamnak szedjek” – mondta arra utalva a Hal a tortánban, hogy szerelme nélkül az asztalhoz sem hajlandó leülni.

G.w.M.

Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M. – Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Mint a Story magazin megjegyzi, a rapper a főzőműsorban mindent a párjára, Kulcsár Edinára, az édesanyjára, Valéria asszonyra és imádott nagymamájára bízott. A három nő a bevásárlást, a főzést és még a tálalást is magára vállalta G.w.M. helyett.

Az exszépségkirálynő tisztában volt azzal, hogy a rapper családja egészen más szokásokat, családi hagyományokat visz, mint amiben ő felnőtt. Ráadásul hiába mozog rutinosan a konyhában, anyósa főztje állítólag verhetetlen. Ennek ellenére a műsorban a két nő remekül együttműködött, egy rövid szócsatát leszámítva végig feszültségmentesen főztek egymás mellett. „Szerintem én inkább csinálom a pénzt, és mire jövök haza, addigra legyen kész a kaja” – foglalta össze a véleményét G.w.M a főzésről, miután a műsor miatt kénytelen volt „belekóstolni”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top