nlc.hu
Sztárok

Elzárással büntették VV Lamint

ValóVilág: „Nagyon megviselt” – elzárással büntették VV Lamint a viselkedése miatt

Ez is rekordidő alatt történt meg.

A ValóVilág legújabb évada már most tele volt izgalommal. A nézőket leginkább megosztó személy, VV Lamin az első pillanattól hozta a formáját. A beköltözés után néhány perccel hangos vitába kezdtek VV Bibivel, akivel később összebújtak az ágyban. Emellett jó formán az összes többi társával is nagy csetepatéba keveredett, amikor nem kapta meg Bibitől, amit szeretett volna. 

VV Lamin

VV Lamin

Ha ez nem lenne elég, több villa-szabályzatot is megszegett, amiért most büntetést kapott. Az ítélet, hogy visszavonásig csak a nyugiszobában tartózkodhat, a többiek vihetnek neki ételt, italt, de alkoholt nem fogyaszthat.

„A büntetésnek egyáltalán nem örültem. Nagyon nagyon megviselt – mondta a kamerának Lamin, a többiek viszont teljesen máshogy reagáltak, Bibi például nem lepődött meg a reakcióján. – A büntetését úgy viselte, mint bármilyen negatív kritikát, bármilyen ellentmondást, bármilyen nemet… tombolt: »őneki ne mondja meg senki«. Teljesen jogosan megérdemelte a büntetését, magának köszönheti. Viselje a következményeket.”

A villalakók mind egyetértettek abban, hogy most végre lesz egy nyugodt éjszakájuk Lamin őrjöngése nélkül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top