nlc.hu
Sztárok

G.w.M. Kiszel Tündéről

„Féltem, nehogy szétrobbanjon rajta a ruha, és hirtelen kiessen belőle a teste” – G.w.M. Kiszel Tündéről

G.w.M. félt, hogy Kiszel Tündéről leszakad a ruha, amikor azt a bizonyos mozdulatot gyakorolta.

Tegnap este folytatódott a Hal a tortán, ezúttal pedig Győrfi Pál vendégelte meg Kiszel Tündét, Zalatnay Saroltát, Szuperák Barbarát és G.w.M.-et. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nemcsak finom vacsorával, hanem egy kis feladattal is kedveskedett vendégeinek. 

G.w.M.

G.w.M.

Pál egy bábun mutatta meg az újjáélesztés helyes technikáját, majd sorra kérte a többieket próbálják ki, hogyan menthetnek életet. Először a rapper végezte el a gyakorlatot, aminek nagyon örült, mert elmondása szerint korábban ő ezt sosem tanulta. Őt követte Kiszel Tünde, aki a mélyen kivágott, feszes ruhája ellenére lelkesen nyomogatta a bábut, ezzel kicsit zavarba hozva társait. 

„Amikor a Tündike drága ott leguggolt, és elkezdte az újraélesztési folyamatokat, akkor én inkább a földet néztem. Féltem, hogy nehogy szétrobbanjon az a ruha rajta, vagy én nem tudom. És ott így hirtelen kiessen a ruhából teste. Inkább nem. Én annyira tisztelem őt, hogy inkább olyankor eltekintettem” – mondta utána G.w.M..

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top