nlc.hu
Sztárok

VV Reni barátnője a Barnával való viszonyról

VV Reni barátnője a Barnával való viszonyról: „Azért ennyire gyorsan nem szokott akcióba lendülni”

Reni barátnője nem érti, hogy a lány miért hajtott rá ilyen hamar Barnára.

VV Reni nagy pasizósnak vallja magát, aki nem retten vissza akkor sem, ha kezdeményezni kell a kiszemeltjénél. Beköltözésekor ennek tanúbizonyságát is adta, hisz gyakorlatilag azonnal kisajátította magának Barnát, sőt, egy ágyban töltötte vele az éjszakát. Legjobb barátnőjét kérdeztük arról, hogy Reninek vajon ez a megszokott tempója vagy esetleg Barna ennyire a zsánere.

VV Reni és VV Barna

Fotó: RTL

Kifejezetten bukik a Barna típusú fiúkra?

Igen, abszolút! Ez is vastagon benne volt, hogy ilyen hamar és ilyen hirtelen rárontott Barnára, bár ilyen gyorsan azért nem szokott akcióba lendülni. Inkább kicsit kelleti magát vagy épp megtesz mindent, hogy felfigyeljenek rá.

Gondolom, figyelemmel követed a villabeli eseményeke. Mit gondolsz a fordulatról, miután Piros beköltözött?

Mindig nézem a műsort, láttam is, mikor Piros megérkezett és azonnal levágós volt, hogy ő jobban tetszik Barnának. Igazából remélem, hogy a Reninek ez egy ok lesz arra, hogy kicsit visszavegyen, mert szerintem azért nem kellett volna ennyire nyomulnia rá.

Szerinted Barna pálfordulását hogyan éli meg Reni?

Biztos, hogy féltékeny és szerintem eléggé rosszul is esik neki, mert lehet, hogy tényleg komolyan tetszik neki Barna. Az online streamben még mondta is, hogy szerinte kicsit túltolta így az elején. Azt nem tudom, hogy ez hogyan alakul majd a továbbiakban, mennyire akar ki Reni, de úgy láttam, hogy nem akart Pirossal veszekedni. 

Lehet, hogy csak a felszínen tűnik ilyen nyugodtnak, de belül azért van benne feszültség?

Szerintem ez az egész nem Piros ellen szól, inkább rosszul esik neki ez az egész Barnától, inkább benne csalódott. Nyilvánvalóan van benne féltékenység, hiszen ő kinézte magának és ő csapott le rá, de Barna nem viszonozza az érzéseit. Ez biztos bántja.

Elképzelhető, hogy ez a csalódás rányomja a bélyegét Reni játékára?

Szerintem hamar túlteszi magát rajta. Lehet, hogy kicsit sírdogálni fog, de túljut ezen is. Reni nem olyan csaj, aki ebbe bele fog állni vagy depis lenne tőle, nem szokott tartósan rosszkedve lenni az ilyen dolgoktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top