nlc.hu
Sztárok

VV Bibi kiborult VV Lamin távozása miatt

„Végre a kapcsolatunk elért olyanra, amiért küzdöttem” – VV Bibi kiborult VV Lamin távozása miatt

Percekig alig bírt megszólalni.

Már az első héten távoznia kellett egy lakónak a ValóVilág 11-ből. VV Lamin a nézők szavazata alapján egy percet kapott, hogy elhagyja a luxusbörtönt. Habár a férfi nem lepődött meg annyira, ugyanis érezte, a viselkedése valószínűleg nem nyerte el az emberek tetszését, a többiek lesokkolódtak és volt, aki el is sírta magát. 

VV Bibi

VV Bibi

VV Bibi és Lamin kapcsolata veszekedéssel indult, majd rögtön össze is bújtak egymással, a következő napokban pedig ugyanez a hullám volt rájuk jellemző. Éppen ezért természetesen Bibi volt, aki könnyekben tört ki. 

Amikor Anikó kimondta Lamin nevét, hogy neki kell hazamenni, én nagyon csalódott voltam, mert végre a kapcsolatunk elért egy olyanra, amiért annyit küzdöttem lelkileg. Annyit küzdöttem ezért az egészért. Nagyon rossz érzés volt” – mondta zokogva Bibi és hozzátette, bár viharos volt a kapcsolatuk, éppen most kezdett felfelé ívelni. 

Lamin távozásával két új villalakó költözött be,  VV Márió és VV Dani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top